Bradley’s

contact

Max Havelaar Fair Trade is het onafhankelijke keurmerk voor eerlijke handel: Fair Trade. Dit keurmerk vind je alleen op producten die voldoen aan de strenge internationale criteria voor eerlijke handel. Dit zijn de correcte omstandigheden waarin de theeplukkers werken en de rechtvaardige prijs die boeren ontvangen.

De stichting Max Havelaar controleert de keten van producent tot consument. Binnen deze keten spelen boeren, arbeiders, ondernemers en consumenten elk hun eigen rol. Samen creëren ze kansen voor duurzame ontwikkeling in de ontwikkelingslanden en de export naar westerse landen.  De Bradley’s  thee is Fair Trade gecertificeerd. Een heerlijke thee met een eerlijke prijs. Bij de keuze van Bradley’s thee draagt ook u bij aan een rechtvaardig bestaan van boerenfamilies en arbeiders die werkzaam zijn in de theehandel.

Skal controleert in Nederland de producten voor biologische landbouw. De Bradley’s thee met het Skal-keurmerk geven u de garantie dat de  thee niet is bespoten met pesticiden en puur natuurlijk is verbouwd.

Deze thee wordt gepresenteerd in stijlvolle ( 6-vaks) bamboe theekisten.