Kannen Apparatuur ( Animo )

contact

Over Animo

Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland. De producten van Animo, de productie en de ondersteunende bedrijfsprocessen worden voortdurend verbeterd en vernieuwd, waarbij Animo naar een hoge klanttevredenheid streeft door de strategie te hanteren van een optimale prijs/prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening.

Animo levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezetapparatuur. De producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker. De producten van Animo vinden hun weg over vrijwel de gehele wereld. Afzet vindt plaats via dealers en agenten, die commercieel en technisch worden ondersteund door gespecialiseerde Animo medewerkers.

Sinds 1950

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat al spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in België, Duitsland en Frankrijk.

Breed assortiment

De kracht van Animo ligt in het uitgebreide assortiment. Hierdoor kan Animo voor ieder willekeurig probleem op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Desgewenst levert Animo maatwerk. Een uitgebreid assortiment serveerwagens en ondersteunende apparaten zoals containers, waterkokers en melkwarmers completeert het aanbod van Animo.