Koffie

contact

Bean & Co. espresso: koffie met keurmerken!

Bean & Co. Coffee Company koopt gecertificeerde koffiebonen in: het betreft zowel koffiemelanges met een combinatie van het EKO ( Skal nummer 027974 – en het Max Havelaar-keurmerk als koffiemelanges met het Rainforest Alliance keurmerk.

Het EKO-keurmerk staat voor biologische producten. Bij de productie zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Ook bevatten deze producten geen kunstmatige geur -, kleur- en smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Stichting Max Havelaar is een onafhankelijke keurmerkorganisatie en koopt of verkoopt zelf geen producten. Het Max Havelaar-keurmerk voor Fairtrade garandeert dat de producten of grondstoffen tegen eerlijke handelsvoorwaarden zijn ingekocht bij coöperaties van kleine boeren en plantagearbeiders in ontwikkelingslanden. Hiermee kunnen zij hun organisatie op eigen kracht verstevigen en hun handelspositie op de internationale markt versterken.

Melanges

Alles start met de keuze van de bonen. Want alleen gave, hele bonen passeren onze strenge selectiecriteria. Vervolgens branden we in eigen huis de bonen in kleine porties, langzaam en op traditionele wijze. Het eindresultaat vindt uiteindelijk een harmonieuze plek in één van onze melanges. Een koffiekeuze voor elk moment of elk type horecaonderneming.

Maar wilt u nog specifieker? Dan zoekt onze melangeur graag samen met u en uw rayonmanager naar uw geheel eigen melange. Een koffie met een uitgesproken karakter, tot in detail passend bij uw bedrijf en uitstraling.