Lattiz

contact

Introducing: de Lattiz, Latte made easy: onze allernieuwste innovatie in samenwerking met Friesland Campina.

Op dit moment in de aanbieding !

Bekijk hier de trailer: lattiz-teaser-v3-HD

hallo lattiz

Lattiz: zes cappuccino’s in één minuut

Één derde van de bestelde koffie’s in de horeca is een cappuccino of een latte macchiato. De kwaliteit van deze koffie’s is wisselend en het kost vaak relatief veel tijd om een goede melkschuimkraag te maken. FrieslandCampina en Bean & Co. espresso komen met een oplossing: Lattiz, een professionele machine voor de horeca die een hoge kwaliteit melkschuim produceert met één druk op de knop.

Bag-in-box
Een 4 liter bag-in-box  voedt het systeem en is goed voor 140 cappuccino’s. De Lattiz-melk bezit de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante barista kwaliteit. De bag-in-box resulteert in minder afval, want de 140 porties van één bag-in-box staat gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het bag-in-box systeem zeven dagen ongekoeld houdbaar in de machine en dankzij de bag-in-box komen product en machine niet met elkaar in contact wat zorgt voor een hoge hygiëne.

Kwaliteit èn kwantiteit
De wisselende kwaliteit van cappuccino’s en latte macchiato’s die je soms in de horeca aantreft, was de reden om een machine te ontwikkelen die een hoge kwaliteit melkschuim combineert met een hoge kwantiteit. De machine bevat slechts zes knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista per kop een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. En dat met een snelheid van zes koppen per minuut.